Vuoden 2019 asusteet koottuna yhteen – osa 2

Tässä vielä loput asuste- ja kenkähommat heinäkuusta joulukuun loppuun. Asusteet ovat pukeutumisen suola ja pippuri, joihin toivoisin ehtiväni panostaa enemmän. Saan niin paljon positiivista energiaa arkeen värikkäistä kengistä ja koruista, että siihen kannattaisi satsata jokunen minuutti päivässä. 

Heinäkuu

Ei ainakaan puutu väriä loppukesän asusteista! Harmittaa aivan älyttömästi nuo Supergan supersöpöt tennarit, joihin jalkani ei vaan totu. En ole ehkä silti valmis vielä luovuttamaan. 

Elokuu

Elokuusta jäi erityisesti mieleen iloinen jälleennäkeminen Uhana Designin siksak-huivin kanssa. Otin sen mukaan Islantiin ja tuli tottavie tarpeeseen!

Syyskuu

Tämä on lempikuukauteni. Helle on takana ja pakkaset vielä edessä. Se antaa valtavan paljon tilaa pukeutumiselle ja asustamiselle! Hattuja, sukkiksi, saappaita, korkkareita, kaikki käy. Minun puolestani syyskuu voisi kestää puoli vuotta. 

Lokakuu

Tämä taitaa olla virallinen Niina neuloo -kuukausi 😀 kuvissa vilkkuu paljon itse neulottuja asusteita ja enimmäkseen paksuista langoista, sillä olin vasta neulomisharjoittelun alkumatkalla. Kasin puikoista on jo siirrytty kakkosiin, jee!

Marraskuu

Virallinen pikkujoulukuukausi oli tänä vuonna säihkyvä. Käytin glitteriä enemmän kuin koko vuonna yhteensä! Aina mielummin överit, jos vaan mahdollista. 

Joulukuu

Viimeinen kuukausi meni ihan ääripäästä toiseen. Käytin sekä avokkaita että karvabootseja, keli vaihteli niin rajusti kuukauden aikana. Mutta ihan mukavaa, ei tule tylsää. 

Se on siinä. Nyt on koko vuosi kerrattu niin vaatteiden kuin asusteiden osalta. 

Kiitos paljon blogivuodesta 2019 <3