Neulomaan opetteleva katsoo kaupan valmisneuleita ihan uusin silmin

Sellainen hauska sivuvaikutus tällä neulomisharjoittelulla on ollut, että syynään nykyään kaupan neuleita ihan uusin silmin. Eli pohdin miten mikäkin kuvio on tehty. Totuus varmasti on, että suurin osa valmistetaan koneellisesti, mutta on silti hauskaa miettiä tekniikkoja kuinka voisi neuleen x toteuttaa. 

Tämä julmetun hieno kirppislöytöni on Ivana Helsingin This is for you Gram -mallistosta. Kyseinen mallisto on ikisuosikkini, olen sen varmaan aika useasti maininnut täällä blogissakin. Jättimäiset puhvihihat olisi varmasti helppo toteuttaa neulomalla, mutta tuohon kirjoneuleeseen en nykykokemukseni perusteella ihan lähtisi :,D

Tämä neule kuitenkin osoittaa, että kirjoneulekuvioiden ei tarvitse olla perinteisiä tai edes toistuvia, vaan mielikuvitusta sopii käyttää. Minulla on ihan kauhea hinku suunnitella oma kirjoneuleasia, vaikkapa nyt lapaset tai säärystimet, mutta en mitenkään haluaisi alkaa neulomaan niitä itse 😀 mutta ei auta, ehkä tämä jumppa tekee minusta kärsivällisemmän ihmisen. Tai sitten ei. 

Yksi ajatus artikkelista “Neulomaan opetteleva katsoo kaupan valmisneuleita ihan uusin silmin”

  1. Kannattaa tutustua silmukoiden jäljittelyyn jos mielii tehdä tämänkaltaisia kirjoneuleita. Varsinaisessa kirjoneuleessa kun langanjuoksut eivät saa olla kovin pitkiä. Silmukoita jäljittelemällä taas voi ”piirtää” vaikka mitä kuvioita!

    Tässä esimerkiksi ohjevideo: https://www.garnstudio.com/video.php?id=40&lang=fi

    Kannattaa muuten tutustua tuohon sivustoon. Heillä on paitsi ohjeita, myös hyviä tekniikkaohjeita ja mallitietokanta.

Kommentit on suljettu.