Nenni & Friends – söpöimmät kotimaiset korvakorut on tehty oikean eläinmallin mukaan

Kun etsin kummitytön synttärilahjaan sopivaa korttia, törmäsin Ideaparkin Mummolassa Nenni & Friends -kortteihin. Valitsin suloisen ballerinanorsukortin ja kävelin kassalle, mutta matkalla huomasin telineessä saman valmistajan korvakoruja. Kaikki korttien suloiset eläinhahmot oli ikuistettuna myös vanerikorviksiksi!

En voinut vastustaa näitä Hilma-korviksia, aivan ihanat!

Mummolan myyjä kertoi, että kyseessä on suomalainen tuote (kuten Mummolassa voi olettaakin), tarkemmin sanottuna Nenni on kotoisin Seinäjoelta. Myyjän mukaan eläinhahmoilla on aina myös paperimassavastine, ja kun kävin stalkkaamassa Nennin Instagram-tiliä, niin kävi ilmi että Hilma-korviksilla on paperimassahahmon lisäksi ihan oikea koira esikuvana <3 Useammallakin koirahahmolla näkyi olevan tosielämän vastine. 

Korvikset ovat keränneet niin monta mistä nuo on ostettu -kommenttia, etten pysy enää perässä! Joten tästä vinkiksi kaikille teille, jotka etsitte kivoja kotimaisia joululahjaideoita: Nenni & Friends. 

Ps. ai vitsi, että haluaisin nähdä meidän kissakuningatar Nöpön parhaan ilmeen korvakoruina :————-D täytyy ehkä tehdä sellaiset jollain keinolla itse. Niistä koruista olisi söpöys kaukana, mutta asennetta kissavanhuksessa on sitten senkin edestä!

3 vastausta artikkeliin “Nenni & Friends – söpöimmät kotimaiset korvakorut on tehty oikean eläinmallin mukaan”

Kommentit on suljettu.