Kitschit kesävarusteet – huikeat uimashortsit

Toinen nimeni voisi olla kitsch. Rakastan kaikkea upean mautonta eli flamingoja, pop art -kuvitusta ja rihkamakoruja. Kesäaikaan tämä mauton ihastukseni puhkeaa kukkaan todenteolla ja purkautuu esimerkiksi pörrötossuina, flamingoviuhkoina, jelly-laukkuina ja… donitsi-shortseina! Alelöytöjen aatelia, uudet uimashortsini: 

Nämä Carlingsin shortsit ovat todennäköisesti miehille suunnattu, mutta mitäpä sitä takertua sukupuolirajoihin. Reidessäni on suurikokoinen tatuointi, jota alkaa kuumottamaan jos olen auringossa liikaa. Siksi rantsussa on hyvä olla shortsit mukana. Että nyt on sitten, niin näköiseni vaatekappale kun olla voi:

Kesälomalukemisena Elena Ferranten Napoli-sarjan neljäs osa. Tulikuumaan Italiaan sijoittuva kirjasarja on ollut ihan täyttä timanttia, vaikka jostain syystä luen sitä hitaammin kuin keskimäärin kirjoja yleensä. Elenan ja Lilan tarina vaatii selkeästi enemmän pureskelua. 

Yksi ajatus artikkelista “Kitschit kesävarusteet – huikeat uimashortsit”

  1. Ihan mahtavat sortsit! Upee kuosi ja värit, sopisi mun tyyliinkin 🙂 Elena Ferrantea en ole vielä lukenut, ehkä pitäisi, kun niin monet sitä suosittelevat. 

Kommentit on suljettu.