Kalmasukkahousujen paluu – tällä kertaa kalmikset toimivat!

Piti tämäkin päivä nähdä, että kalmikset oikeasti toimivat. Tai siis että itse tykkään niistä osana asua, ei roskakoria. Muistin haalean vaaleansiniset Falken sukkahousut silloin, kun tajusin, että Minna Parikan ja Wonderlandin cava-pullossa on pari raidallisia kalmiksia 😀 kas näin ne inspikset syntyvät.

Tämä on ensimmäinen kerta kun viihdyin kalmiksissa:

Jostain syystä Parikan lohenväriset (?) Michellet ovat sopiva pari kalmiksille. Sävyt sopivat yhteen, ja sukkikset näyttävät siltä kuin ne oikeasti kuuluisivat asuun eivätkä aikakoneella Aurinkokuninkaan hoviin. Musta vohvelikangasmekko on H&M:n. Olen aina ajatellut, että kalmikset tarvitsevat rinnalleen jotain yksinkertaista röyhelöiden sijaan, mutta olin väärässä. 

Rasti seinään, viihdyin vaaleansinisissä sukkahousuissa! 

8 vastausta artikkeliin “Kalmasukkahousujen paluu – tällä kertaa kalmikset toimivat!”

  1. Se on jossain määrin humoristista, että kalmikset saattavat olla laadultaan parhaimmat sukkahousuni :—-D Falken sukkikset kestää näköjään vuosia!

 1. Kiitos!! Olen odottanut kalmis-saagan jatko-osaa ikuisuuden. No niin, ihmeitä tapahtuu tuli jatko-osa ja sitten vielä aivan upeat kuvat. Nyt on nättiä. Ethän ikinä luovu kalmiksista!! Perjantai on pelastettu.

 2. Löysin saman yhdistelmän tänä kesänä.
  Laukon kartanossa on juuri Marita LIulian näyttely. Näyttelytilojen seiniä on maalattu sopiviksi teosten taustoiksi.
  Todella helein (mm. vaaleanpunaisia ja persikan sävyjä) värein maalattu Joy on saanut taustaksi vaalean sinisen seinän , kaunis 🙂

 3. Terveisiä toiselta sukkahousujen suurkuluttajalta! Itse käytän vaaleita vähemmän mieluisia sukkiksia tummien pitsisukkahousujen alla silloin kun on liian kylmä hiihdellä pelkissä pitsisukkahousuissa. Kalmojen päällä esim tummansiniset pitsisukkikset voisivat olla kivat (ja mustat nyt käyvät melkein minkä tahansa kanssa).

  Mukavaa, että olet aktiivisesti etsinyt uusia tapoja käyttää ennen toimimattomia vaatteita.

Kommentit on suljettu.