Minna Parikka Come Back 15 -malliston siipikengät eli Pollyt

Tovi sitten Minna Parikka antoi asiakkaidensa äänestää menneiden vuosien suosikkimalleista, mitkä kaikki viisitoista vanhaa mallia tuodaan uudelleen tuotantoon. Omista vanhoista lemppareistani Cherryt eivät valitettavasti päätyneet Come Back 15 -mallistoon, mutta Polly sen sijaan sai uuden elämän. Ja ihan kirjaimellisesti uuden, sillä kenkä ei ole aivan täsmällinen toisinto Parikan ensimmäisen malliston Pollyista (vuodelta 2006). 

Vuoden 2019 Polly on tullut juuri myyntiin ja tältä se näyttää. 

Tässä omat vanhat Pollyni mustina ja hopeanvärisinä. Eroa on eniten koron muodossa, sillä vanhat Pollyt näyttävät paljon kurvikkaammilta. Selvästi kengän leikkauksia on päivitetty muutenkin, mikä on tietysti ihan ymmärrettävää kun kenkää on valmistettu edellisen kerran yli 10 vuotta sitten. Myös siipien tikkaukset ovat erilaiset.

Alkoi hieman hymyilyttämään tämä kenkähifistely suurennuslasin kera, mutta kenkähörhö ei karvoistaan pääse. Minulle koron muodo(kkuude)lla on merkitystä ja olen todella iloinen, että olen onnistunut vuosien varrella metsästämään nuo alkuperäiset versiot.