Lady Clementine muutti meille – joskus kyseenalaistan oman makuni

Olen joskus kertonut, että minulla on keittiön avohyllyssä kitschille eli kaikenlaisille ”posliinikissoille” varattu tila. Olen vannonut, että en rönsyile tuon hyllyn ulkopuolelle talon sisällä, mutta nyt vähän lipsahti. Nämä ovat niitä asioita, joille ei vaan mahda mitään. Meille muutti Lady Clementine eli valtavan suuri vintage-kipsikissa. 

Kissa on nähnyt jo aika tavalla elämää, mutta se vain lisää ladyn charmia. 

Mitä mieltä talon oikea kissa oli Lady Clementinestä:

Sinisilmäinen kissa istui kirppiksellä kassan takana hyllyssä ja iskin siihen silmäni välittömästi. Kuvittelin ensin, että se oli vain koristeena ja kehuin sitä myyjälle. Kun ymmärsin kissan olevan myynnissä, totesin että jaahas, katti muuttaakin sitten meille. Ei epäilystäkään. Tunteella vaan.

Pikaisen googlauksen perusteella kissasta myydään onttoja keramiikkaversioita pääosin Jenkeissä, joista osassa on maininta 60-luvun tuotteesta. Meidän kipsikissamme ikää voi vain arvailla. 

Ps. Tämä lienee yksi niistä asioista, jolle tyttäreni tulee (toivottavasti vasta vuosikymmenien päästä) pyörittelemään silmiään, kun käy läpi tavaroitani :,D Äiti ja äidin kummallisuudet.