Kierrätysvaatteet metsämaisemissa ja ihana pieni hoitokoira

Meillä oli viikon verran suloinen pieni hoitokoira nimeltä Siru, jonka kanssa käytiin Rapolassa toteamassa, että Vanaja ei ollut vielä vapautunut jäistä. Siru on citykoira, mutta viihtyy metsässä hyvin. Ainoastaan Voipaalan ulkotaidenäyttelyn puupatsaat olivat sangen epäilyttäviä, joille piti varmuuden vuoksi hieman haukkua ja äristä 😀

Siru oli varsinainen koko perheen sylikoira, sillä sisällä sen ainoa missio oli päästä jonkun syliin: aamuisin Annin kainaloon sohvalle, iltaisin minun päälleni ja yöt se nukkui Sakun peiton alla. 

Koiraa tai ei, tällä hetkellä kannattaa lähteä metsään. Sinivuokot ovat täällä Hämeen korkeudella puhjenneet täyteen kukkaan, eikä mene kauaa niin valkovuokotkin aloittavat kukintansa. Metsässä vihertää niin lujaa, että talven jäljiltä silmiä häikii! 

Sattumalta nämä kuvissa näkyvät vaatteet / kengät ovat kaikki kierrätettyjä. Freepeoplen parkatakki on runsaasti koristeltu, joten se ei näytä ihan tavalliselta parkalta. Dr. Martensin klassikkomaiharit toimivat melkein joka asussa, iso suositus näille jos ei satu kaapista löytymään. 

Metsäretkestä on aikaa tasan viikko, joten tällä hetkellä järvenselän jäätilanne saattaa olla jo eri. Aivan mahtavan lämmin viikko! Nautitaan siitä 🙂

Yksi ajatus artikkelista “Kierrätysvaatteet metsämaisemissa ja ihana pieni hoitokoira”

Kommentit on suljettu.